Thuiszorg badkamers

Met speciale aanpassingen kunnen mensen met een beperking de badkamer veiliger en zelfstandiger gebruiken. Bijvoorbeeld met handgrepen, antislipmateriaal, een verhoogd toilet, speciale wastafels of een douchestoel. Algemene tegelwerken Holderick helpt u bij uw badkamerrenovatie, zodat u langer kunt genieten van uw thuis. Laat de plaatsing van uw thuiszorg badkamer te Aalter en omstreken over aan een vakman!

Dat hedendaagse afwerking en ergonomie perfect hand in hand kunnen gaan bewijzen de inloopdouches al jaren. Een douche die volledig gelijk loopt met de badkamervloer oogt niet alleen tijdloos maar maakt de doucheruimte ook makkelijk te betreden. Indien de doucheruimte breed genoeg is, wordt de doucheruimte ook vrij toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Wegwerken hoogteprofielen 

Kies voor een multifunctionele vloerprofiel voor het verbinden van verschillende vloermaterialen, compensatie van verschillende hoogtes, enz. Er zijn heel wat vloerprofielen op de markt geschikt voor ieder type renovatie. Deze profielen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden: om een mooie overgang te maken tussen twee vloeren, bijvoorbeeld in een deuropening of om hoogteverschillen weg te werken. Ik geef u graag mijn advies. 

Bel ons
Contacteer ons