Wellness & sauna

Wellness is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en staat gelijk met ontspanning voor lichaam en geest. Maar wellness ‘beleven’ kan evengoed thuis. Een wellness badkamer straalt niet alleen elegantie uit, maar ook de overvloedige rust van een wellnessoase is aanwezig.  Kies bij voorkeur voor een ergonomisch bad. Liever relaxen onder de douche?  Je kan je spieren extra verwennen met een ingebouwd infrarood douchepaneel.

De laatste jaren zijn ook sauna's aan een echte opmars bezig in de badkamer. Technieken worden steeds compacter en goedkoper waardoor je ook een standaard badkamer kan omtoveren tot een echt wellness center. Een saunacabine kan vrij eenvoudig in de meeste badkamers geïntegreerd worden, als er voldoende plaats is. Het positieve effect op de gezondheid is bewezen: Als u regelmatig de sauna bezoekt, versterkt u onder andere uw immuunsysteem, ontslakt u uw lichaam, bouwt u weerstand op tegen stress, traint u uw hart en bloedsomloop en voorkomt u spierpijn.

Meer ruimte en licht met Liprotec

Met de Schlüter-lichtprofieltechniek voorziet u uw badkamer van een extra dimensie d.m.v. de lichtprofieltechniek van het Schlüter®-LIPROTEC-systeem. Hemelblauw. Daglichtwit. Warm oranjerood. Direct licht of indirect licht. U brengt meteen accenten aan, waar en hoe u dat wilt. Met de hoogwaardige aluminium profielen van Schlüter®-LIPROTEC kunt u meteen licht aanbrengen in 1000-en-één varianten. Het is netjes en geeft structuur. Op 1000-en-één projecten. Mooi en betrouwbaar, ideaal als omlijsting... Decoratief en creatief. Ook als wandpaneelprofiel, puur en persoonlijk. En natuurlijk ook op (of beter vanuit) keramische tegels. Dankzij de moderne lichttechniek van Schlüter®-LIPROTEC heeft u de keuze:

  • Zacht, ontspannend licht voor badkamers en rustzones
  • Kleurrijk sfeerlicht voor wellnesscentra

 

 
Bel ons
Contacteer ons