top of page

ONDERHOUD
& HERSTELLING

Is uw vloer of tegelwerk aan een grondige opfrisbeurt toe? Dan is Algemene Tegelwerken Holderick uw specialist voor de herstelling en het onderhoud van uw vloeren en wandtegels. 

HERSTEL &

REINIGING.

Dankzij mijn vakmanschap en mijn speciale reinigingstechnieken zien uw tegels, klinkers, betondallen en natuurstenen er in een mum van tijd weer als nieuw uit. Ik werk met professionele producten van Fila. Ik kan u de producten aanleveren, maar ik sta u ook  graag bij met advies gaande onderhoud, herstelling en reiniging van uw tegels. 

Preventief

onderhoud

Er wordt een beschermlaag aangebracht onder vorm van impregnering, die ervoor zorgt dat de bevuiling moeilijker indringt en er meer tijd beschikbaar is om de vervuiling te verwijderen.

Loskomende siliconevoegen

Heeft u last van vochtproblemen in uw badkamer? Wil u komaf maken met losgekomen 

siliconenvoegen. Door mijn jarenlange ervaring kan ik  het probleem snel inschatten en herstellen.

Verwijderen cementaanslag

Cementsluiter ontstaat als u uw vloer of tegelwand gevoegd heeft, waarna er altijd een laagje voegmiddel achterblijft.

Verwijderen van cementsluier van bijvoorbeeld keramische tegels of betontegels kan een behoorlijk zware klus zijn.

Gebarsten

tegels

Door mijn jarenlange ervaring in het plaatsen van tegels en ondergronden ben ik de specialist in het herstellen van uw (terras) tegels. De praktijk wijst uit dat loskomende en gebarsten tegels veelal worden veroorzaakt door ontwerp- en uitvoeringsfouten als gevolg van gebrek aan kennis gaande de technische eigenschappen van de vloer en/of de vloerafwerking.

Reinigen aan-getaste tegels

De term reinigen duidt niet op het dagelijks onderhoud van uw vloer maar wel op de eerste reiniging van nieuw geplaatste vloeren of de renovatie van bestaande, gebruikte oppervlakken. Denk maar aan aangetaste tegels door olie, kalk, roest, kringen, ...

Vraag raad

aan uw vakman

Door mijn jarenlange ervaring in het plaatsen van tegels en ondergronden ben ik de specialist in het herstellen van uw (terras) tegels. De praktijk wijst uit dat 

SPECIALIST IN

HERSTELLINGEN

UW VAKMAN.

Patrick Holderick bouwde reeds een jarenlange ervaring op in het plaatsen van badkamers in nieuwbouw en renovatiewoningen. U krijgt een complete renovatie zonder zorgen met slechts één aanspreekpunt.

OOST- &

WEST-VLAANDEREN

OOK OP ZATERDAG

Tegel
werken

Welke tegels uw voorkeur ook wegdragen, ik plaats uw vloer- en wandtegels te Aalter professioneel en vakkundig. Altijd met de grootste zorg en met oog voor detail. Altijd met de beste service. 

Terras

schade

Heeft u last van gebarsten tegels, loskomende voegen, terrasverzakkingen, groene aanslag , ... Contacteer Algemene Tegelwerken Holderick voor een offerte. Uw vakman met jarenlange expertise in het plaatsen van schadevrije vloeren. 

bottom of page