top of page

De badkamertrends van 2019

Begint het te kriebelen om uw badkamer een nieuwe look te geven na uw bezoek aan Batibouw? Bent u van plan om te kiezen voor een efficiënte indeling? Of zoekt u een manier om uw badkamer te voorzien van vernieuwde en moderne uitstraling? Tegelwerken Holderick inspireert u graag alvast met de badkamertrends voor 2019!
Moderne, barrièrevrije douches

Een inloopdouche is niet meer weg te denken bij een nieuwe badkamer. Een douche zonder opstapje of drempel is populair door de strakke look én het praktisch aspect. Naast het verwijderen van deze barrière in de douche, zullen we in 2019 ook steeds vaker een stijlvolle en unieke afwerking van de doucheafvoer zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vierkante afvoer met een uitzonderlijk groot formaat in plaats van het standaard doucheputje?


Kleurrijke tegels

Wie aan een badkamer denkt, denkt vaak aan lichte, serene kleuren zoals wit of zandkleurig. Dit zal vanaf 2019 steeds minder het geval zijn. Een opkomende badkamertrend is het betegelen van één van de badkamer muren met een opvallende kleur, print of design. Denk hierbij aan een het betegelen van een muur met glanzende tegels en decoratieve afwerkingen.Geniet van de zon en extra vitamine D dankzij de SunShower

Zonnen tijdens het douchen: dat moet het ultieme genieten zijn! De Sunshower is een douche met ingebouwd infrarood licht, bij sommige types aangevuld met UV-licht. Een badkamertrend die niet te missen is in 2019! De sunshower zorgt niet alleen voor een gezonde teint, maar ook voor een ontspannen gevoel en een gezond lichaam. Dat willen we allemaal wel toch?Water- en vuilafstotende douchewanden

Steeds meer douchewanden en deuren hebben een water- en vuilafstotend oppervlak. Dat heeft twee belangrijke voordelen: uw badkamer droogt sneller op, waardoor schimmel en geurtjes geen kans krijgen. En het glas zelf blijft vrij van kalkaanslag; wel zo prettig bij het schoonmaken!

13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page