top of page

Keramische vloertegels

Keramische tegels zijn vandaag beschikbaar in alle denkbare afmetingen en kleuren. Trendy motieven met o.a. houtlook en natuursteenlook worden vandaag toegepast in zowel badkamer, keuken- en woonkamer. 

Speelse motiefjes die een mediterrane en warme sfeer uitstralen zorgen ervoor dat de Portugese tegel vandaag aan populariteit wint. Portugese vloertegels vormen een leuk alternatief en zijn bovendien perfect af te stemmen met creatief uitgewerkte interieurideeën om zo een perfect 'match' te bekomen. Naast de vloertegels zijn er ook de wandtegels die de grandeur van de traditie alle eer aandoen. Vooral in de keuken leidt de combinatie van Portugese vloer- en wandtegels tot unieke resultaten. In de badkamer zien we Portugese vloer- en wandtegels eveneens in combinatie, maar ook dikwijls afgewisseld met een strakke keramische tegel of natuursteen tegel.


Naast de vloertegels zijn er ook de wandtegels die de grandeur van de traditie alle eer aandoen. Vooral in de keuken leidt de combinatie van Portugese vloer- en wandtegels tot unieke resultaten. In de badkamer zien we Portugese vloer- en wandtegels eveneens in combinatie, maar ook dikwijls afgewisseld met een strakke keramische tegel of natuursteen tegel.

Keramische parkettegel

Een warme uitstraling en onderhoudsgemak. Niemand hoeft intussen meer overtuigd te worden van de voordelen van een keramische parkettegel. Het jaarlijks oliën, lakken en boenen zijn tijdrovende karweien die altijd op een ongelegen moment komen. Een keramische parkettegel met houtlook, ook wel parketimitatie genoemd, kan daarom op veel interesse rekenen. De gezellige sfeer blijft behouden, de tegels zijn krasbestendig, niet gevoelig voor vlekken en zijn eenvoudig te reinigen.
Tegelwerken Holderick adviseert u graag tijdens de zoektocht naar de perfecte keramische tegels voor zowel binnen als buiten. Naast het uitgebreide assortiment aan interieurtegels is er ook een ruime keuze aan outdoortegels voor terras en meer. Extra mooi wordt het zelf wanneer we de binnentegel kunnen doortrekken naar het aansluitend terras, een visueel effect dat de ruimtes tevens aanzienlijk vergroot.

Contacteer Algemene tegelwerken Holderick voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen uw tegelwerken.

Foto's VM Tegels

32 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page