top of page

Grote terrastegels creëren ruimte

Strakke, grote tegels, tegels die niet van natuursteen te onderscheiden zijn of zelfs houtlook tegels: het is allemaal mogelijk in de tuin. “Het is zelfs mogelijk om binnen en buiten dezelfde tegels te gebruiken. De tegels voor binnen zijn dan 1 centimeter dik en die voor buiten 2 centimeter”, vertelt Patrick. “Zo worden binnen en buiten echt één.” Daarnaast wordt er ook meer en meer gekozen voor grote terrastegels. 


Grote terrastegels creëren ruimte

Grote terrastegels hebben in de eerste plaats een optisch voordeel. Door voor ruime afmetingen te kiezen, telt uw terras minder tegels en dus minder voegen of verschillende patronen. Zo ontstaat er meer eenheid en harmonie, en dat komt elk terras ten goede. Less is more luidt het devies, zeker omdat uw terras maar een onderdeel is van een veel groter decor: uw tuin. Met grote terrastegels voorkomt u dat de look-and-feel van uw terras de bovenhand neemt en afbreuk doet aan de kwaliteiten van uw tuin.


Maximaal onderhoudsgemak

Dat een terras met grote tegels minder voegen telt, biedt niet alleen optische voordelen maar komt ook het onderhoudsgemak ten goede. Het zijn immers de voegen die het gevoeligst zijn voor vuil en groenaanslag dus hoe minder voegen, hoe beter. We hoeven u vast niet te vertellen dat deze troeven het onderhoudswerk van uw terras aanzienlijk verlichten!


Opgelet bij de plaatsing

Heeft u weinig ervaring met tegelplaatsing in het algemeen en grote formaten in het bijzonder? Dan laat u de plaatsing van uw grote terrastegels het best over aan een professionele plaatser. Grote tegels zijn namelijk bijzonder zwaar en vergen een erg secure aanleg. Met mijn jarenlange ervaring garandeer ik u een piekfijn eindresultaat, zodat u maar één iets hoeft te doen: genieten!


Contacteer Algemene tegelwerken Holderick voor een vrijblijvende offerte.

12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page