top of page

Haal de natuur in huis met de juiste tegel.

Je hecht waarde aan de natuur en alles wat organisch gegroeid is? En daarnaast heb je oog voor het verleden? Dan geeft deze woontrend je zeker een goed gevoel. Met natuurlijke toetsen en authentieke elementen, creëer je een plek helemaal voor jezelf. Een plek waar je kan herademen.


Tegels met aardetinten

Rust wordt het sleutelwoord. Botanische prints en aardetinten stijgen in populariteit. Een gevarieerd palet van aardetinten, geworteld in de natuur. Warme nuances van bruin, groen, blauw en rood roepen een nostalgisch gevoel op. Ook met zelliges kan je eenvoudig een well-being ruimte creëren. Deze handgemaakte tegels zijn geglazuurd met gekleurd glas in semi-transparante tonen. Dit zorgt voor subtiele variaties in diepte en reflectie. Door de artisanale verwerking is elke zellige uniek en geeft hij karakter aan elke stijl van interieur.
Ruw maar puur

Kies voor een vloer met een ruwe afwerking. Denk maar aan tegels met krassen en gekleurde rustieke parketvloeren. Deze tegels weerspiegelen onze voortdurende fascinatie voor onafgewerkte ruimtes. Maar ook betontegels winnen nog steeds aan populariteit. Deze tegels ogen ruw en industrieel.  De voordelen van deze betontegels zijn legio. Ze laten zich perfect combineren met een industriële vormgeving. Zo kan je er voor kiezen om tegels met betonlook te leggen in de woonkamer, om ze vervolgens te matchen met een aantal industriele retrolampen, vintage fauteuils en metalen kachels. Betonlook vloeren hebben iets unieks, en toch ook weer iets klassiek. Betonlook is dé oplossing voor de (ver)bouwers die wel eens iets anders in huis willen hebben met een “out-of-the-box”-ontwerp.

Contacteer Algemene tegelwerken Holderick voor een vrijblijvende offerte.

7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page