top of page

Waarom dezelfde tegels kiezen je terras als voor je interieur

Tegenwoordig kiezen we steeds meer voor open ruimtes. Laat je vloer buiten verder doorlopen en je vergroot de kamer. Je keuken, living of bijgebouw vormen zo één grote ruimte met je terras. 

Harmonie in je interieur

Met dezelfde tegels zowel binnen als buiten creëer je een harmonieus geheel. Je huis en tuin bestaan al uit een combinatie van materialen met verschillende kleuren zoals baksteen, glas, hout, natuursteen, enzovoort. Door de grootste oppervlakte, namelijk de vloer, in één en hetzelfde materiaal af te werken, breng je rust in het geheel. Is je huis gebouwd in een strakke betonstijl, trek dan deze stijl door met een betonimitatie in keramische tegels. Denk eraan om ook dezelfde kleur van voegmiddel te gebruiken om de eenheid te bewaren.Zachte tinten, kwalitatieve materialen

Kleitinten, natuurlijke materialen en vooral natuursteen verbinden je interieur met de natuur. Het resultaat? Innerlijke rust in huis met een vleugje natuur. Verder wordt er ook vaak gekozen voor antraciet tegels en tegels in verschillende grijs- en bruintinten. Wit is ook altijd een goede keuze en kan je bovendien makkelijk combineren met zwart, antraciet en bruin. Op die manier blijft het geheel rustig en zeer tijdloos. Contacteer Algemene tegelwerken Holderick voor een vrijblijvende offerte.

15 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page