top of page

TEGEL
WERKEN

Welke tegels uw voorkeur ook wegdragen, ik plaats uw vloer- en wandtegels professioneel en vakkundig. Altijd met de grootste zorg en met oog voor detail. Altijd met de beste service. 

MET OOG

VOOR DETAIL.

Patrick Holderick is al meer dan 25 jaar zelfstandige aannemer in tegelwerken voor binnen- en buitenafwerkingen. Eveneens gespecialiseerd in schadevrije vloeren, met tal van referenties systeemoplossingen voor schadevrije vloeren.

Vloer-

en wandtegels

Plaatsen van vloer- en wandtegels in natuursteen, terracotta, glas- en mozaïektegels, beton- en kleiklinkers, arduin- en sierbetondallen,...

Meeneem
terrassen

Huur je een woning of een appartement en wens je uw terras een nieuwe look te geven zonder te moeten investeren? Kies dan voor terrastegels die geplaatst worden op voetjes. Hier wordt geen dekvloer of tegellijm gebruikt. Bij verhuis, kan je eenvoudig de tegels meenemen en opnieuw gebruiken. 

Gestabiliseerde ondergronden

Gedegen ondergrond verdient een goede basis. Een gestabiliseerde ondergrond is uitermate belangrijk en een onmisbare basis voor een mooie vloer die jarenlang mee moet gaan. 

Tegel

op tegel

U zou graag nieuwe tegels plaatsen maar u kijkt op tegen het uitbreek werk en stof? Tegenwoordig plaats ik vaak nieuwe tegels op een bestaande vloer of wand. De onderliggende vloer of wand dient wel aan enkele voorwaarden te voldoen.

Inkommatten

en kaders

Wij bieden ook de ideale oplossing om de vloermat volledig te integreren in de woning, genaamd inkommatkaders. Tegelwerken Holderick is gespecialiseerd in vloermatkaders om uw mat in de betegeling te verwerken. Ik kom ter plaatse voor opmeting, inleggen en leveren van de mat.

Terras- tuin- en

balkontegels

Ik leg uw terras met alle regels van de kunst aan. Als zelfwerkend patroon garandeer ik zelf de kwaliteit door een heel persoonlijke aanpak en begeleiding van uw project. Met passie voor het vak sta ik in voor een vakkundige plaatsing en een zeer fijne afwerking.

Vloer

verwarming

Prettig woonklimaat vanuit de vloer. ’s Winters aangenaam warm. ’s Zomers heerlijk koel. Praktisch geen enkel verwarmingssysteem is zo variabel, ecologisch, economisch en duurzaam als de klimaatregelende tegelvloer Schlüter®. Grensverleggend qua opbouwhoogte en installatie.

Loskomende & gebarsten tegels

Herstel- en reiniging techniek

Barsten in je tegelvloer? Doorgaans dien je de oorzaak te zoeken bij de ondervloer. Als die barst, zullen ook je vloertegels barsten krijgen. Dergelijke barsten ontstaan doorgaans omdat er geen rekening is gehouden met de technische eigenschappen van de vloer en/of de vloerafwerking. 

Is uw vloer of tegelwerk aan een grondige opfrisbeurt toe? Dan is Algemene Tegelwerken Holderick uw specialist voor de herstelling en het onderhoud van uw vloeren en wandtegels.

JARENLANGE

ERVARING.

UW VAKMAN.

Patrick Holderick bouwde reeds een jarenlange ervaring op in het plaatsen van badkamers in nieuwbouw en renovatiewoningen. U krijgt een complete renovatie zonder zorgen met slechts één aanspreekpunt.

OOST- &

WEST-VLAANDEREN

OOK OP ZATERDAG

Inspiratie 
Eve-line tegelboetiek

Weet je niet goed of het keramische tegels of natuursteen zal worden? Vloerarchitect Eveline en tegel plaatser Patrick begeleiden je graag: bijzondere vloeren nét dat tikkeltje anders. Bij ons kies je uit een ruim aanbod aan bijzondere tegels én krijg je advies. 

Terras

schade

Is uw vloer of tegelwerk aan een grondige opfrisbeurt toe? Dan is Algemene Tegelwerken Holderick uw specialist voor de herstelling en het onderhoud van uw terrasvloeren. Uw expert in enkele kliks bij uw thuis!

Onderhoud

& herstellingen

Is uw vloer of tegelwerk aan een grondige opfrisbeurt toe? Dan is Algemene Tegelwerken Holderick uw specialist voor de herstelling en het onderhoud van uw vloeren en wandtegels. 

bottom of page