top of page

ZELFZORG

BADKAMERS

Algemene tegelwerken Holderick helpt u bij uw badkamerrenovatie, zodat u langer kunt genieten van uw thuis. Laat de plaatsing van uw thuiszorg badkamer te Aalter en omstreken over aan een vakman!

HANDGREPEN & ANTI-SLIP

MATERIAAL.

WEGWERKEN
HOOGTE

PROFIELEN.

Met speciale aanpassingen kunnen mensen met een beperking de badkamer veiliger en zelfstandiger gebruiken. Bijvoorbeeld met handgrepen, antislipmateriaal, een verhoogd toilet, speciale wastafels of een douchestoel.

Dat hedendaagse afwerking en ergonomie perfect hand in hand kunnen gaan bewijzen de inloopdouches al jaren. Een douche die volledig gelijk loopt met de badkamervloer oogt niet alleen tijdloos maar maakt de doucheruimte ook makkelijk te betreden. Indien de doucheruimte breed genoeg is, wordt de doucheruimte ook vrij toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Kies voor een multifunctionele vloerprofiel voor het verbinden van verschillende vloermaterialen, compensatie van verschillende hoogtes, enz. Er zijn heel wat vloerprofielen op de markt geschikt voor ieder type renovatie. Deze profielen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden: om een mooie overgang te maken tussen twee vloeren, bijvoorbeeld in een deuropening of om hoogteverschillen weg te werken. Ik geef u graag mijn advies. 

UW VAKMAN.

Patrick Holderick bouwde reeds een jarenlange ervaring op in het plaatsen van badkamers in nieuwbouw en renovatiewoningen. U krijgt een complete renovatie zonder zorgen met slechts één aanspreekpunt.

OOST- &

WEST-VLAANDEREN

OOK OP ZATERDAG

Tegel
werken

Welke tegels uw voorkeur ook wegdragen, ik plaats uw vloer- en wandtegels te Aalter professioneel en vakkundig. Altijd met de grootste zorg en met oog voor detail. Altijd met de beste service. 

Badkamer

renovatie

Gespecialiseerd in de renovatie van uw badkamer en toilet, van afbraak tot afwerking. Algemene tegelwerken Holderick is gespecialiseerd in badkamerrenovaties in de regio Oost- en West- Vlaanderen.

bottom of page