top of page

BADKAMER
RENOVATIE

Algemene tegelwerken Holderick is gespecialiseerd in badkamerrenovaties en tegelwerken te Aalter. Patrick Holderick bouwde reeds een jarenlange ervaring op.

KWALITEIT & DUURZAAM.

Gespecialiseerd in de renovatie van uw badkamer en toilet, van afbraak tot afwerking. Algemene tegelwerken Holderick is gespecialiseerd in badkamerrenovaties en tegelwerken in de regio Oost- en West- Vlaanderen. Patrick Holderick bouwde reeds een jarenlange ervaring op in het plaatsen van badkamers.

Ligbad naar inloopdouche

Bij het vernieuwen van een badkamer kiezen meer en meer mensen ervoor hun zitbad te vervangen door een inloopdouche. Een inloop douche oogt mooi, is waterbesparend en bovenal

zéér gebruiksvriendelijk 

Infrarood

douche

Liever relaxen onder de douche? Je kan je spieren extra verwennen met een ingebouwd infrarood douchepaneel. Meer en meer mensen kiezen voor ontspanning in huis. 

Licht & 

ruimte

Wil je meer ruimte en licht scheppen in je badkamer? Kies dan voor douchedeuren of wanden in glas. Ze laten je badkamer niet alleen groter lijken, maar zijn eveneens een strakke interieur oplossing. 

Tegelwerken

Welke tegels uw voorkeur ook wegdragen, wij plaatsen uw vloer- en wandtegels professioneel en vakkundig. Altijd met de grootste zorg en met oog voor detail. Altijd met de beste service.

Lekkende douche

Door mijn jarenlange ervaring in het plaatsen van tegels en ondergronden ben ik de specialist in het herstellen van uw lekkende douche. 

Loskomende

silicone voegen

Ondichte voegen zorgen ervoor dat er water lekt. Hou er rekening mee dat een siliconedichting sowieso regelmatig moet vervangen worden.

JARENLANGE

ERVARING.

UW VAKMAN.

Patrick Holderick bouwde reeds een jarenlange ervaring op in het plaatsen van badkamers in nieuwbouw en renovatiewoningen. U krijgt een complete renovatie zonder zorgen met slechts één aanspreekpunt.

OOST- &

WEST-VLAANDEREN

OOK OP ZATERDAG

Lekkende

douche

Heeft u last van vochtproblemen in uw badkamer? Wil u komaf maken met losgekomen schiliconenvoegen, gebarsten tegels of een lekkende douche? Contacteer Algemene tegelwerken Holderick.

Zelfzorg

badkamer

Algemene tegelwerken Holderick helpt u bij uw badkamerrenovatie, zodat u langer kunt genieten van uw thuis. Laat de plaatsing van uw thuiszorg badkamer te Aalter en omstreken over aan een vakman!

bottom of page