top of page

Elegante legpatronen in blauwe steen

Door de jaren zijn smaken en trends ongetwijfeld veranderd. Het zou dan ook maar gek zijn als je jaar na jaar hetzelfde interieuraanbod voorgeschoteld kreeg. Nét daarom stel ik je graag innovatieve producten voor, passend bij de huidige tijdsgeest. Ontdek de elegante eenvoud blauwsteen in uw interieur.


Blauwsteen

Blauwsteen is een bijzonder materiaal met een rijke geschiedenis. Wist je bijvoorbeeld dat dit natuurproduct ontstaan is uit kalkhoudende stoffelijke overblijfselen van onderwaterfauna en -flora? Wie dat pure karakter graag benadrukt, kiest maar beter voor een discreet, rustig legpatroon. Zo komt de natuurlijke uitstraling van de steen helemaal tot zijn recht, maar krijgt ook de rest van je interieur de kans om te stralen. 


Eenvoud met een twist

De collectie omvat verschillende legpatronen, waaronder een recht verband, waarbij tegels met dezelfde afmetingen naast elkaar worden gelegd in de richting van de kamer. Dat is de soberste optie. Diezelfde rustige uitstraling krijg je ook met een iets specialer en speelser legpatroon: het diagonaalverband of halfsteensverband. Alle legpatronen zijn tijdloos en zullen dus nooit vervelen. Gelukkig maar, want een vloer in blauwe steen gaat een leven lang mee. Zonder twijfel de investering waard!Ook in een modern interieur

Blauw steen in eveneens een prima keuze voor in een modern interieur. Afhankelijk van de afwerking die je kiest, kun je de vloer ontwerpen in de stijl die je het beste ligt. Kies bijvoorbeeld voor een gezaagde afwerking. Ook een donker- of lichtblauw gezoete afwerking doet het goed in vrijwel élk interieur.

Contacteer Algemene tegelwerken Holderick voor een vrijblijvende offerte

97 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page