top of page

Interieur trends 2020: duurzame materialen spelen de hoofdrol, zowel binnen als buiten

Buiten en binnen worden één. Waar we vroeger genoeg hadden aan een klein terras, zie je nu heel vaak dat mensen hun interieur doortrekken naar buiten. Dezelfde vloer binnen en buiten, een trend die ik vandaag de dag heel vaak toepas bij nieuwe (renovatie) projecten.


Materialen die een leven lang mee gaan. Daarvoor tekenen heel wat van mijn klanten. Ze kiezen voor duurzame materialen die de natuur in huis brengen. Een trend waar ik absoluut van hou. Investeren in kwalitatieve materialen, duurzaam voor de toekomst.


Tip: om je beschikbare stukje groen optisch te vergroten, moet je creatief uit de hoek komen. Dat kan door je vloer van binnen door te trekken naar buiten. Je vindt steeds meer passende interieur- en terrasvloeren die je kan combineren. En dat in allerlei soorten materialen en kleuren. Grote tegels zijn ideaal voor een klein terras, omdat er minder voegen zijn. Je kan ook leuke accenten leggen door kleine en grote formaten te combineren.
Conclusie? Het optisch vergroten van uw leefruimte en terras kan simpelweg door te kiezen voor duurzame tegels. Welke tegels hier geschikt voor zijn? Contacteer mij, ik adviseer u graag!


87 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page