top of page

Trends: maximale bewegingsvrijheid in je douche

Douchen is zoveel meer dan snel-eens-vlug onder het water springen om je te wassen. Douchen is ook: ontspannen en genieten. Dat lukt het best op een plek die bewegingsvrijheid en ruimtegevoel biedt. En nee, je badkamer hoeft daar niet extra groot voor te zijn.

Ruimtegevoel


Douches zijn al lang niet meer die typische vierkante hokjes van vroeger. Integendeel, de  inloopdouches van vandaag bieden vrijheid en bewegingsruimte. Goed nieuws voor wie klein woont: om te genieten van ruimtegevoel in je douche, volstaat de oppervlakte van een standaard douchecabine. Glazen wand


De troef van een douche die volop vrijheid biedt? Een extragrote glazen douchewand, tot wel 2,2 meter hoog. Die wordt stevig vastgezet met muurprofielen, plafondsteunen of muursteunen. Er zijn diverse types en bouwvormen, voor een douche die optimaal in de ruimte past en aansluit op wat jij nodig hebt.

Persoonlijke touch


Wat het design betreft kun je alle kanten uit. Trek de stijl van je badkamer mooi door naar je douche. Voor het glas in je douchewand kies je tussen helder glas, gestructureerd glas, spiegelglas en een speciaal decor. Durvers ontwerpen zelf een patroon om te laten zandstralen.  

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page